Billedet indeholder en henvisning til kobenhavntaler.kk.dk og teksten du har en stemme

Københavnersnak med Holm og Hertz

Af Pia
16.11.23
Københavns Kommune i fokus

Hvad er københavnerforslag?

Har du et forslag til, hvordan København kan blive en endnu bedre by at bo og færdes i, og vil du have det drøftet af politikerne på Københavns Rådhus? Så har du mulighed for at stille dit københavnerforslag og sætte det til offentlig afstemning her. For at blive offentliggjort skal dit forslag opfylder kriterierne for ordningen, og opnår det støtte fra mindst 2500 bosiddende københavnere inden for 180 dage (svarende til ca. 6 måneder), vil det blive behandlet af vores kommunalpolitikere.

Dit forslag kan handle om alt det, Københavns Kommune kan beslutte. Københavnerforslag kan både stilles af en enkeltperson og af en enkeltperson som repræsentant for en forening, organisation eller lignende. Alle borgere med MitID, der er fyldt 15 år, kan stille og være medstillere på forslag, men kun borgere bosiddende i Københavns Kommune kan afgive deres stemme. 
Har du en god idé, men svært ved at overskue alt det tekniske?
Mangler du en computer at skrive dit forslag på?

Hvis du gerne vil have hjælp til at stille et københavnerforslag kan du lave en aftale med Lars eller Ulf. Du kan sende dem en mail eller spørge efter en af dem her på biblioteket

Læs mere om de praktiske forhold på Nørrebro Bibliotek